Wild & Gevogelte Derycke
Producten

Onze producten

Passie voor wild & gevogelte sinds 1933.


Bekijk hier ons ruim assortiment

Frans gevogelte & Hoevekippen

In onze winkel vind je een ruim aanbod aan Frans gevogelte en hoevekippen. Om altijd de beste kwaliteit te garanderen, werken we samen met gespecialieerde leveranciers en kwekerijen uit Frankrijk en België.

Braadkippen

Er is een groot kwalitatief verschil in braadkippen, wij doen ons uiterste best om de beste te selecteren voor onze klanten. Hiervoor doen wij beroep op lokale en Franse kippenkwekerijen zodat we zeker zijn van een duurzaam kweekproces.

Wild

Wildhandel Derycke bestaat al meer dan 80 jaar. We mogen dus pretenderen dat we verstand hebben van een goed product. Door de jaren heen zijn we al voor verschillende generaties hét adres voor lekker en gezond wild. Een exclusief product koop u toch zeker het liefst bij de expert! Zin in een mals stukje hertenkalffilet of een smaakvolle hertenbiefstuk? Van wilde eend tot fazant, wij hebben het allemaal in onze winkel. Het wild is van de beste kwaliteit en iedere bestelling wordt met de meeste zorg uitgevoerd.

Varkensvlees "Duke of Berkshire & Glorius"

"Duke of Berkshire", varkensvlees van een prestigeras. Het geheim van de uitmuntende vleeskwaliteit met superieure smaak. Vlees van nu met de smaak van vroeger!


"Glorius", de vleesvarkens krijgen kruiden waaronder tijm, rozemarijn, kurkuma, … in hun voeder, samen met het assortiment eigen gekweekte granen op hun akkers met slechts één doelstelling: een heel gezond varken produceren. Gezonde voeding voor het dier resulteert in lekker en gezond vlees. Dat verschil zie je en proef je.

Voor wie smaak en herkomst belangrijk is!

Konijn

Het beste konijnenvlees aanbieden, daar streven we elke dag naar! Wij houden rekening met alle aspecten die belangrijk zijn om onze klanten een hoogwaardig product te garanderen.

Charcuterie

We hebben een ruim assortiment aan huisgemaakte charcuterie.  Alles wordt met passie en ambacht gemaakt: paté, kippenwit, fricadon, grillworst en droge worst.

Ons huisgemaakt assortiment wordt rijkelijk aangevuld met doordeweekse fijne vleeswaren tot exclusieve internationale specialiteiten. 

Traiteur

Heeft u al kennisgemaakt met ons paradepaardje, de traiteursafdeling?

Deze afdeling neemt de grootste plaats in onze etalage. We zijn er trots op dat we u dagelijks kant-en-klare gerechten kunnen aanbieden van hoge kwaliteit. Alle gerechten worden in onze eigen keuken bereid. We werken uitsluitend met verse producten en dat proeft u! U hoeft de gerechten thuis alleen nog maar op te warmen. Ieder seizoen passen we het aanbod aan.

U  kan bij ons terecht zowel voor gerechten die bestemd zijn voor een exclusief diner, als voor de dagelijkse maaltijd.

Wijn - Conserven

In onze winkel hebben een rek gevuld met wijn en conserven.

Bij een bijzonder diner hoort een lekkere wijn. Als u bij ons ingredienten koopt voor een bijzonder diner, wilt u toch zeker ook weten dat de wijn die u erbij schenkt past bij het product. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van een aantal wijnen waar wij helemaal achter staan.